H@ndelsavond 2013

geplaatst in: Infomomenten

Tijdens onze h@ndelsavond van woensdag 24 april 2013 hebben leerlingen, oud-leerling Didier Dillen en leerkrachten onze handelsafdeling in de kijker gezet. Er werd onder meer aangetoond dat het moderne handelsonderwijs meer is dan louter een opleiding tot administratief bediende of boekhouder. Ook communicatieve (geven van voordrachten, presentaties, …) en commerciële vaardigheden (public relations, verkoopsstrategieën, …) komen in onze handelsopleiding ruim aan bod. Om in te spelen op de vraag van de bedrijfswereld wordt bovendien een keuzemodule “Commercieel Technisch Adviseur” ingericht.
handelsavond 2013 001b

tijdens het onthaal
handelsavond 2013 002

in de computerklas

Deze informatieve demoavond rond het handelsonderwijs richtte zich vooral tot ouders en jongeren van 12, 13 en 14 jaar.
handelsavond 2013 003

in het virtueel kantoor
handelsavond 2013 004

informele slotbabbel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.