Over

 

Beste leerling(e), beste ouder, 

De overstap van lager onderwijs naar secundair onderwijs is nog niet lang achter de rug. Deze overgang is absoluut niet evident. Met dit platform geven wij informatie over wat anders is in het secundair onderwijs. Bovendien geven wij je tips zodat je deze overgang zo makkelijk mogelijk kan ervaren. 

Daarnaast krijg je ook te maken met proefwerken. Voor de eerste keer een grotere hoeveelheid leerstof verwerken is niet vanzelfsprekend. Naast de workshop leren leren, bieden wij jou via dit platform enkele tips en tricks om dit leerproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Ook voor ouders is het niet altijd evident om een kind te (onder)steunen tijdens een examenperiode. Daarom bundelden we enkele tips, die je kunnen helpen om jouw kind te begeleiden in aanloop naar de proefwerken

Wij houden deze website up-to-date en blijven regelmatig tips aanvullen. Indien er specifieke vragen zijn, kan je altijd een bericht sturen via Smartschool naar een van jouw leerkrachten. Zij zullen dan zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Succes!