githo nijlen - succes bij verdere studies

Jongeren die bij ons afstuderen kunnen met een gerust hart hogere studies aanvatten.
Het slaagpercentage van onze afgestudeerden ligt immers opmerkelijk hoger dan het Vlaams gemiddelde!

githo nijlen - garant voor werkzekerheid

De werkgevers in onze regio weten het maar al te goed: techniekers en vaklui die bij ons afstuderen, kennen hun vak!
De sterke reputatie die onze leerlingen hebben in de bedrijfswereld, bezorgt hen dan ook meteen werk.

Enkele succesverhalen van oud-leerlingen

Ik heet Gils Roex. Ik liep school in githo nijlen waar ik in 2013 met succes afstudeerde in de sterk-theoretische studierichting Industriële Wetenschappen.
Nadien ging ik verder studeren aan de Universiteit Antwerpen waar ik in 2016 mijn bachelor- diploma “bio-ingenieurswetenschappen cel- en gentechnologie” behaalde.
Momenteel zet ik deze opleiding verder aan de KU Leuven in mijn laatste jaar master.

Gils Roex - bio-ingenieurswetenschappen cel- en gentechnologie

Hoi, Michiel Put is de naam. Ik verliet in 2010 githo nijlen nadat ik er de studierichting Industriële Wetenschappen met succes had beëindigd.
Ik voltooide inmiddels de opleiding tot Industrieel Ingenieur Bouwkunde aan het De Nayer Instituut in St.-Katelijne-Waver en werk op dit moment als projectvoorbereider bij de firma Van Roey in Rijkevorsel.

Michiel Put - Industrieel Ingenieur Bouwkunde

Hallo, met Sten Vercammen. Einde schooljaar 2011 voltooide ik mijn secundaire studies Industriële Wetenschappen in githo nijlen. Deze wetenschappelijke achtergrond heeft me al vaak goede diensten bewezen bij mijn studies Bachelor Informatica aan de Universiteit Antwerpen, welke ik onlangs met succes beëindigde. Ook mijn Master Informatica met als specialisatie ”software engineering” heb ik inmiddels succesvol afgerond. Momenteel werk ik als navorser bij UAntwerpen.

Sten Vercammen - Bachelor & Master Informatica "software engineer"

Ik heet Matthias Martens en net als een aantal van mijn oud-klasgenoten van githo nijlen voltooide ik in 2008 de richting Industriële Wetenschappen.
Ik heb inmiddels ook de opleiding tot Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde aan de KU Leuven met succes afgerond, net als de extra opleiding “Master in Management” aan de VUB in Brussel.
Momenteel werk ik als projectingenieur bij de firma Seco in Brussel.

Matthias Martens - Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde

Hallo, ik ben Dana Garcia. In 2006 ben ik afgestudeerd aan githo nijlen waar ik de richting Industriële Wetenschappen volgde.
Nadien voltooide ik mijn studies tot professionele Bachelor Toegepaste Informatica aan de Karel de Grote-Hogeschool van Antwerpen.
Momenteel werk ik als “senior lead analist” op zelfstandige basis voor de Vlaamse overheid, departement Omgeving.

Dana Garcia - Bachelor Toegepaste Informatica

Mijn naam is Benjamin Gui. Na het voltooien van mijn studies Industriële Wetenschappen in githo nijlen in 2014 ben ik mijn opleiding tot Burgerlijk Ingenieur gestart aan de KU Leuven. Momenteel volg ik er een masteropleiding “Biomedical Engineering” aan de faculteit ingenieurswetenschappen.

Benjamin Gui - Masteropleiding “Biomedical Engineering"- Burgerlijk ingenieur