githo nijlen - succes bij verdere studies

Jongeren die bij ons afstuderen kunnen met een gerust hart hogere studies aanvatten.
Het slaagpercentage van onze afgestudeerden ligt immers opmerkelijk hoger dan het Vlaams gemiddelde!

githo nijlen - garant voor werkzekerheid

De werkgevers in onze regio weten het maar al te goed: techniekers en vaklui die bij ons afstuderen, kennen hun vak!
De sterke reputatie die onze leerlingen hebben in de bedrijfswereld, bezorgt hen dan ook meteen werk.

Enkele succesverhalen van oud-leerlingen

Ik heet Gils Roex. Ik liep school in githo nijlen waar ik met succes afstudeerde in de sterk theoretische studierichting Industriële wetenschappen. Nadien ging ik verder studeren aan de Universiteit Antwerpen en behaalde mijn masterdiploma Bio-ingenieurswetenschappen Cel- en Gentechnologie. Vervolgens ben ik gestart met een doctoraat geneeskunde.

Gils Roex - bio-ingenieurswetenschappen cel- en gentechnologie

Hallo, ik ben Sten Vercammen. Ik voltooide in githo nijlen mijn secundaire studies Industriële Wetenschappen. De ruime wetenschappelijke achtergrond die ik hier meekreeg, heeft me geholpen om mijn master Informatica met als specialisatie ”software engineering” te behalen aan de Universiteit Antwerpen. Hierna bouwde ik mijn masterthesis uit tot een doctoraat, wat is uitgegroeid tot een dubbeldoctoraat bij UAntwerpen en de Lund Universiteit in Zweden. Deze heb ik met succes afgerond en ondertussen werk ik aan energy management systemen, waar al mijn vergaarde kennis goed van pas komt.

Sten Vercammen - Master Informatica "software engineer"

Mijn naam is Yorben Verboven. Ik behaalde in 2019 mijn bachelordiploma in de Elektromechanica en ben zeer tevreden met mijn studiekeuze. In je laatste bachelorjaar word je al snel geconfronteerd met de grote vraag aan werklieden binnen onze sector. De keuze is zo groot dat je bijna elke dag wel een jobaanbieding krijgt. Daarom raad ik ook iedereen deze richting aan. Ondertussen ben ik een eigen bedrijf, “Advantage Europe”, gestart. We vormen een Europees hoofdkantoor van een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in industriële waterbehandelingtechnologie.

Yorben Verboven - Bedrijfsleider "Advantage Europe" | Bachelor Elektromechanica

Hallo, mijn naam is Ben Stausens. Meteen nadat ik aan githo nijlen ben afgestudeerd, ben ik beginnen werken bij QBE, een firma die over heel de wereld actief is in evenementen. Zelf ben ik er nu al bijna 3 jaar aan het werk aan internationale projecten, daardoor heb ik dus al wel een stuk van de wereld gezien. Deze projecten zijn zeer gevarieerd: dat kan gaan van podiumopbouw tot het begeleiden van de artiesten. Het is dus belangrijk dat ik multi-inzetbaar ben. githo nijlen heeft hierin een grote rol gespeeld omdat ik door mijn opleiding als elektricien (en het aanvullende specialisatiejaar) goed mee ben met de hele technische kant van dit werk.

Ben Stausens - Internationale projecten bij QBE

Hallo, mijn naam is Lotte Verbist. Ik studeerde af aan githo nijlen in de richting Industriële Wetenschappen in het jaar 2018. Nadien volgde ik de masteropleidingen industriële ingenieurswetenschappen Bouwkunde aan de KU Leuven en Landmeten aan de UGent. Na het behalen van mijn masterdiploma’s startte ik in september met werken als Young Graduate Topograaf bij wegenbouwaannemer Colas Noord in Wijnegem.

Lotte Verbist - Industriële ingenieurswetenschappen Bouwkunde en Landmeten

Mijn naam is Arjen Van den Eynde. In 2020 studeerde ik af aan githo nijlen waar ik de richting Industriële Wetenschappen volgde. Na het middelbaar heb ik besloten om mijn kinderdroom na te jagen en een opleiding tot Commercieel Lijnpiloot te starten bij Skywings Flight Training in Antwerpen. Deze opleiding rondde ik in 2023 succesvol af.

Arjen Van den Eynde - Commercieel Lijnpiloot