Zimmerprijs 2013

geplaatst in: Topprestaties

Gevolggevend aan de wens van Louis Zimmer om bij te dragen tot de ontwikkeling van de jeugd en het stimuleren van hun leergierigheid richt het Zimmertorencomité vzw jaarlijks een scholenwedstrijd in. Hiermee wil ze verdienstelijke leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs uit het ASO, TSO, KSO, BSO en BuSO van scholen uit de wijde regio Lier stimuleren én belonen. Zowel theoretische als praktische werken komen in aanmerking en ze kunnen individueel of in groep gerealiseerd worden.

Op vrijdag 4 oktober 2013 vond in onze school de academische zitting plaats. Na de gebruikelijke toespraken werden de genomineerde projecten door de laureaten voorgesteld aan jury en genodigden. Klik hier om het programmaboekje in te kijken.

Zimmerprijs 2013 002

Zimmerprijs 2013 003

Zimmerprijs 2013 004

Zimmerprijs 2013 005

Aansluitend werden de Zimmerprijzen officieel uitgereikt. De theoretische uiteenzetting ‘Het leven van een ster’ door Nicolas Van Beeumen, Gils Roex,  Evert Buys en Jef Geysels werd beloond met de eerste plaats. Deze knappe bollebozen studeerden vorig schooljaar met succes af in onze doorstroomrichting Industriële Wetenschappen (IW) en zetten nu allen hun studies verder in het hoger onderwijs.

Zimmerprijs 2013 006

Zimmerprijs 2013 007


Op de stemmige receptie konden laureaten, ouders, leerkrachten, directies en leden van het Zimmertorencomité bij een natje en een droogje gezellig napraten en verbroederen.

ZimmerprijsAttest Zimmerprijs 2013

Proficiat Gils, Jef, Nicolas en Evert en veel succes met jullie hogere studies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.