Inhuldiging P-Tank op zaterdag 13 september 2014

geplaatst in: Topprestaties

Net buiten Nijlen centrum vind je de Tibourschrans de thuishaven van de academie voor Beeldende Kunsten, omgeven in een oase van groen. Een prachtig wandelpark,fantastische speeltuin voor kinderen en mooie petanquebanen voor senioren.
Deze laatste groep had echter nog één wens om het plaatje volmaakt te maken nl. een aantal uitrustbanken en een overdekking om even te schuilen bij een buitje. De vraag werd gericht aan het gemeentebestuur dat al snel kwam aankloppen bij de vakmannen in wording van het 7e jaar houtbewerking van het githo. Deze namen het project aan en verwezenlijkten werkelijke een pareltje: een trendy overdekking met zitbanken en berghok was het resultaat. De petanquende senioren konden het werk van de leerlingen naar waarde schatten en uitten reeds hun dank en felicitaties.
Zaterdag 13 september werd de kroon op het werk gezet met een plechtige inhuldiging van het geheel door burgemeester Paul Verbeeck en schepen Veerle Boeckxstaens in het bijzijn van een grote schare petanquers, leerlingen, leerkrachten en directie van het githo.