Speciale juryprijs B.E.R.T voor githoleerlingen

geplaatst in: Topprestaties

Voor het 3e jaar op rij organiseert infrastructuurbeheerder Infrabel “BERT”. Een wedstrijd voor leerlingen uit het technische onderwijs. De deelnemers moeten een dagelijks probleem uit de realiteit oplossen. Doel is om theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen en de leerlingen op een speelse manier warm te maken voor een beroep in de spoorwegwereld. Dit jaar alleen al zoekt Infrabel meer dan 1.000 mensen met een technisch profiel. De winnaars krijgen niet alleen een geldprijs, hun ontwerp zal ook uitgevoerd worden op het spoor.

Na een derde plaats twee jaar geleden en de prijs van meest ecologische project vorig jaar, hebben onze leerlingen dit jaar een speciale juryprijs in de wacht gesleept. De prijs van 1000 euro werd uitgereikt voor het meest complete en best gepresenteerde project.
Een dikke proficiat aan Mathias, Jordy en Robbert uit 6ET!