Grootoudersfeest 2013

geplaatst in: Evenementen

Ook de grootouders van onze leerlingen worden niet vergeten. Integendeel! “Tijdens de senioren-week nodigen we hen graag uit in onze school omdat we uit ervaring weten dat binnen onze moderne maatschappij grootouders dikwijls een belangrijke rol vervullen in de opvoeding van hun kleinkinderen”, aldus pedagogisch directeur Dillen. “Vandaar dat wij als school ook aandacht besteden aan een goede relatie met onze grootouders”.

Meer dan 250 grootouders konden op dinsdag 13 november 2012 met eigen ogen vaststellen hoe het onderwijs in de loop van enkele generaties grondig is veranderd. Het schrikte hen allerminst af en met enthousiasme namen ze plaats in de klas of werkplaats van hun kleinkind om actief deel te nemen aan de les.

Grootoudersfeest 2012Grootoudersfeest 2012
Grootoudersfeest 2012Grootoudersfeest 2012

Aansluitend werden alle grootouders door de directie van onze school verwelkomd in de Gildenzaal. Tijdens de beeldmontage van de onthaalweek was het uitkijken naar een foto met daarop hun kleinkind. Vervolgens bracht een gelegenheidsgezelschap van githo-leerkrachten, onder leiding van huisregisseur Victor Nevelsteen, het toneelstukje “breng eens een bloemetje”. De aanwezigen konden het best smaken, net zoals de geurige en uiterst verzorgde koffietafel achteraf waarbij onze leerlingen van het vijfde jaar instonden voor een vlekkeloze bediening. Bij een stukje appel-, krieken- of abrikozenvlaai werd tot slot gezellig nagepraat.

Grootoudersfeest 2012Grootoudersfeest 2012


Grootoudersfeest 2012Grootoudersfeest 2012
Ook deze alweer 33e editie van het githo-grootoudersfeest toont aan dat er nog lang geen sleet zit op de formule. Tot volgend jaar dan maar weer!