Regenboogavond 2013

geplaatst in: Infomomenten

Onderwijsmensen proberen interesses en talenten bij jongeren te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat is alleszins geen eenvoudige opdracht. De vele studiemogelijkheden én de boeiende verscheidenheid aan jongeren gelijken immers sterk op het kleurenspectrum van een regenboog.

De afgelopen jaren stond onze “regenboogavond” voornamelijk in het teken van studieoriëntering. Bedoeling van deze jaarlijkse informatieavond voor directies, leerkrachten 4e, 5e en 6e leerjaar en zorgcoördinatoren uit de ons omringende basisscholen was – en is dat nog steeds – om de overgang tussen basis- en secundair onderwijs zo vlot mogelijk te laten verlopen. We hebben daarbij lokaal al aardig wat bruggen gebouwd.

regenboogavond 2012 001
tijdens het onthaal
regenboogavond 2012 002
tijdens het welkomstwoordje
regenboogavond 2012 004
aandachtig luisterend
regenboogavond 2012 003
in het labo Elektromechanica
regenboogavond 2012 005
napratend over het thema …
regenboogavond 2012 006
… bij een welverdiend glaasje!