H@ndelsavond 2013

geplaatst in: Infomomenten


Tijdens onze h@ndelsavond van woensdag 24 april 2013 hebben leerlingen, oud-leerling Didier Dillen en leerkrachten onze handelsafdeling in de kijker gezet. Er werd onder meer aangetoond dat het moderne handelsonderwijs meer is dan louter een opleiding tot administratief bediende of boekhouder. Ook communicatieve (geven van voordrachten, presentaties, …) en commerciële vaardigheden (public relations, verkoopsstrategieën, …) komen in onze handelsopleiding ruim aan bod. Om in te spelen op de vraag van de bedrijfswereld wordt bovendien een keuzemodule “Commercieel Technisch Adviseur” ingericht.

handelsavond 2013 001b
tijdens het onthaal
handelsavond 2013 002
in de computerklas

 

 

 

 

 

 

Deze informatieve demoavond rond het handelsonderwijs richtte zich vooral tot ouders en jongeren van 12, 13 en 14 jaar.

handelsavond 2013 003
in het virtueel kantoor
handelsavond 2013 004
informele slotbabbel