Milieu: 1b ruimt zwerfvuil in Beekpark

geplaatst in: Evenementen

Afgelopen woensdag kopte Gazet van Antwerpen: “Jongeren maken al meteen rommeltje van gloednieuw Beekpark”. Het gloednieuwe Beekpark aan de sporthal in Nijlen is nog niet officieel geopend of er zijn al klachten over zwerfvuil. Klik hier om het ganse artikel na te lezen.

zwerfvuil 1b 001zwerfvuil 1b 002
Tijdens de laatste les Leefsleutels, een pakket rond sociaal vaardigheidstraining, mogen onze leerlingen van 1b zelf het lesonderwerp bepalen. Het bovengenoemde artikel zette hen aan om kordaat de handen uit de mouwen te steken. Samen met hun leerkracht meneer Peeters namen zij deze namiddag nog het lovenswaardige initiatief om het talrijke zwerfvuil ter plaatse aan te pakken. Kwestie van het goede voorbeeld te geven. Knap gedaan jongens!

zwerfvuil 1b 004