Hoofdwinnaars githo-afficheactie 2013

geplaatst in: Evenementen

‘t Zal je maar overkomen: de eerste schooldag van een nieuw schooljaar al meteen een hoofdprijs in de wacht slepen. En wat voor één: een spiksplinternieuwe tablet!

Afgelopen maandag 2 september 2013 kregen Maarten Notelteirs (1TMa; Emblem), Vincent Van Gehuchten (3EMb; Lier) en Gil Van der Kuylen (4HB; Kessel) al meteen een tablet uit handen van pedagogisch directeur Dillen. Even voordien werden zij in ‘t bijzijn van alle leerlingen, leerkrachten en directie door een onschuldige hand uitgeloot als hoofdwinnaars van de githo-afficheactie 2013. Meteen het bewijs dat het uithangen van onze schoolaffiche thuis aan het raam nog steeds loont!

Maarten Notelteirs (1TMa; Emblem) en Vincent Van Gehuchten (3EMb; Lier)

 

 

 

 

 

Proficiat Maarten, Vincent en Gil!