Vlaamse veldloopweek voor scholen 2013

geplaatst in: Activiteiten

Van 21 tot en met 29 september 2013 vond de 25e editie plaats van de ‘Vlaamse veldloopweek voor scholen’. Deze sportieve activiteit is een initiatief van de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en Bloso, in nauwe samenwerking met gemeentebesturen, sportdiensten, het Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) en de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Het wordt bovendien logistiek ondersteund door Brantano en Het Verbond van Belgische Tuinbouwcoöperaties (VBT).

logos organisatoren

De ‘Vlaamse veldloopweek voor scholen’ betekent traditioneel het startschot van het nieuwe schoolsportjaar. Op topdag woensdag 25 september 2013 hebben ook alle githo-leerlingen hun beste beentje voorgezet tijdens de loopwedstrijd in ‘t (mistige) Hofke.