Carwash 2013

geplaatst in: Evenementen

Tweemaal per schooljaar wordt er in onze school een carwash georganiseerd ten voordele van de sneeuwklassen. In september steken de tweedejaars letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen; in mei is het de beurt aan de eerstejaars. Zodoende komt elke leerling tweemaal aan bod alvorens effectief op sneeuwklassen naar Italië te vertrekken.

Ondanks de weersvoorspellingen waren de weergoden ons op zaterdag 5 oktober 2013 toch goed gezind. Misschien mede hierdoor was er een zeer grote opkomst van ouders en sympathisanten om hun auto te laten wassen op onze carwash. Gelukkig kon het werk verdeeld worden over de vele handen van leerlingen en leerkrachten. ‘t Was alweer hard labeur maar de gulle gevers maakten met hun vrije giften veel goed. De opbrengst zorgt er alvast voor dat de deelnameprijs voor de sneeuwklassen in Italië voor onze tweedejaars aanzienlijk kan gedrukt worden.

Proficiat aan de harde werkers en bedankt aan de gulle gevers!