StressFactor Live

geplaatst in: Geen categorie

Stressfactor-Banner-1

 

Op donderdagnamiddag 21 april 2016 heeft er in githo nijlen een uniek muziekfestival plaats. Lessen wiskunde, talen, praktijk,… moeten wijken voor een spetterend concert met artiesten Mark with a K, Freaquency, MC Pyro & Sakso en Get off my Shoes. Ongetwijfeld een onvergetelijke dag voor de leerlingen en het hele schoolteam!

 

Waar komt het idee van een festival op onze school vandaan? Wel, dat hebben we aan enkele bijzondere leerlingen te danken…

De meisjes van onze school (voorlopig nog veruit in de minderheid) staken in september de koppen bijeen rond een eigen campagne, getiteld “Wij willen meer meisjes in githo nijlen”. Er is geen enkele reden waarom een school met een goede reputatie als githo nijlen niet meer meisjes zou aantrekken, vonden zij.

Op deze manier willen ze dus bewijzen dat ook meisjes daadwerkelijk hun mannetje kunnen staan door eigenhandig een muziekfestival op poten te zetten. Ze nemen m.a.w. de ganse organisatie op zich, gaande van flyers ontwerpen, catering voorzien tot het onthaal van de verschillende muziekgroepen. Logistiek kunnen ze gelukkig wel rekenen op de steun van Stressfactor live.

 

22-04

Langs deze weg willen we ineens alle leerlingen bedanken die hebben meegewerkt voor (en/of tijdens) het festival gisteren. Het was absoluut een schitterende en onvergetelijke topdag voor de hele school.

En in het bijzonder willen we nog eens laten weten hoe verbluft we zijn over de prestatie van het groepje githo-girls, die zoveel maanden terug met dit initiatief af kwamen, en er sindsdien, met de hulp van heel wat bereidwillige en gemotiveerde medeleerlingen, met hart en ziel aan gewerkt hebben.

Bedankt githo-girls ! Bedankt githo-crew !

namens het lerarenteam van githo nijlen

Klik hier voor enkele foto’s van deze onvergetelijke dag!

Voor meer foto’s bezoek onze facebook pagina: www.facebook.com/githonijlen/