Barcelonareis 2015

geplaatst in: Activiteiten

03/06/2015

Hey iedereen

Vandaag, woensdag 3 juni, hebben we goedgemaakt wat we de vorige dag door de file hebben moeten missen, nl. het bezoek aan de gotische kathedraal in het hartje van Barcelona.
Na dit bezoek heeft het merendeel van de leerlingen zich begeven naar Camp Nou. De anderen volgenden een geleide rondgang doorheen de stad met een ervaren gids.

Na de middag begaven we ons naar uitgestrekte wijngaarden van Codorníu. Uiteraard stond er ook een kleine cavadegustatie op het programma.

Na een verkwikkende douche en maaltijd ’s avonds mochten de leerlingen op eigen initiatief ons thuisstadje verkennen. Om 1.00u lag iedereen veilig en wel in zijn bedje.

1

2

3

02/06/2015

Saludos a todos (inderdaad ons Spaans wordt met de dag beter)

 

Dinsdag hebben we na lang wachten (file) het wonderbaarlijke Parc Güell bezocht. De “langste bank ter wereld” vormde een welgekomen verpozing in de brandende zon.
Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan de gotische wijk met zijn unieke kathedraal, palau reial en pittoreske plaça del Neri. In de namiddag stond alles in het teken van zon en zee in Lloret de Mar. Genieten!
’s Avonds sloten we af met een leuke quiz in het hotel.

 

Tot morgen!

Groetjes

1

2

 

01/06/2015

Goedemorgen iedereen, we zijn om 9.30 uur geland in Barcelona.

Na een kort dutje schijnt de warme ochtendzon in onze kleine oogjes. Momenteel rijden we van de luchthaven naar het hotel in Calella.
Na de lunch dagen we ons aan een stadsspel en strandsporten.

Groetjes!

 

Hey iedereen

Na een geslaagde landing in het warme Barcelona, zijn we na een busreis van een uurtje aangekomen in onze thuislocatie Calella. De leerlingen leerden vandaag het stadje kennen door middel van een stadsspel en strandspelen. Hieronder vindt u alvast enkele impressies vanop het strand! Groetjes en tot morgen.

3

2

1