UNIZO-prijs 2019-2020

geplaatst in: Topprestaties

In het kader van de lessenOndernemend Project hebben de leerlingen van 7BSO hun eigen project, hun eigen onderneming gepresenteerd en verdedigd voor een externe jury.  De leerlingen van 6AT en 6ET mochten hun ‘pitch’ presenteren in de vorm van een video of powerpointpresentatie.

Een gans schooljaar lang werken aan je eigen project, je eigen bedrijfje om dan in amper 3 minuten tijd een vakjury te overtuigen om in jouw project te willen investeren, je moet het maar doen!

“Het gras is altijd groener aan mijn kant” is de vaste overtuiging van Wout Verbist van 6AT. Zijn tuinonderneming met de originele naam “De TuinkaWOUTer” sprong er voor de jury het meeste uit op het vlak van concept en investeringspotentieel, aangevuld met een beresterke en enthousiaste presentatie en verdediging.

“De TuinkaWOUTer” van Wout werd door de Unie van Zelfstandige Ondernemers bekroond met de UNIZO-prijs ter waarde van 1100 euro. Hij ontvangt bovendien een “Go4Business-traject” waarbij professionele coaches tools en tips aanreiken, een gedetailleerd adviesrapport opstellen. Ze gaan m.a.w. Wout klaarstomen voor de opstart van zijn eigen bedrijf “De TuinkaWOUTer”.