Lentetombola 2021

geplaatst in: Actua

Geen githo-lentetombolakrant dit jaar, maar toch een kans om een mooie prijs te winnen!

Onze githo-lentetombola is in Nijlen en omstreken uitgegroeid tot een vast begrip in de lenteperiode. Dit jaar wilden wij dan ook graag een nieuwe editie organiseren, maar de realiteit leert dat alles momenteel anders dan anders is. Het virus COVID-19 blijft ons leven en welzijn bepalen. Als school hebben wij dan ook beslist om onze githo-lentetombola dit jaar niet te organiserenen om volgende redenen:

  • Veiligheid van onze leerlingen: onze leerlingen kloppen jaarlijks bij elk huis aan om hun lootjes te verkopen. Dit willen wij dit jaar niet aan onze leerlingen vragen;
  • Steun aan onze partner-bedrijven: hoewel wij ervan overtuigd zijn dat de reclameadvertentie in onze lentetombolakrant de investering waard is, zijn wij er ons 100% van bewust dat de huidige economische omstandigheden bijzonder onzeker zijn. Daarom willen wij hen tijdens deze crisis alvast de advertentiekost besparen;
  • Annulering buitenschoolse leerlingenactiviteiten: wist u dat de opbrengsten van de githo-lentetombola worden aangewend om de financiële drempel bij buitenschoolse leerlingenactiviteiten zo laag mogelijk te houden en extra financiële hulp te verlenen aan de financieel zwakkeren? De meeste buitenschoolse activiteiten zijn sinds maart 2020 jammer genoeg niet doorgegaan. Als er binnenkort toch opnieuw activiteiten mogelijk zijn, zullen we op dat moment kleinschaligere acties organiseren om dit voor iedereen financieel draagbaar te maken.

Hoewel de githo-lentetombola dit jaar dus niet georganiseerd wordt, wordt de tombolagedachte bij de vele trouwe deelnemers toch warm gehouden. Daarom wordt er een houten tuinbank–gemaakt door onze eigen leerlingen houtbewerking– verloot op dinsdag 9 maart 2021. Deelnemen kan door het inscannen van onderstaande QR-code of via deze link. De winnaar mag de houten tuinbank komen ophalen tijdens de githo-opendeurdag op pinkstermaandag 24 mei 2021.